Elokuvafanin suosikkislotit

Yhä useammat elokuvafanit ovat löytäneet myös kolikkopelien kiehtovan maailman. Onkin loistavaa, että nämä kaksi harrastusta voi nyt yhdistää. Tarjolla on nimittäin yhä useampia kolikkopelejä, jotka ovat saaneet inspiraationsa elokuvista. Pelien kiekoilla seikkailee siis elokuvien hahmoja, ja usein sopivat myös pelin graafinen ilme ja musiikki elokuvan teemaan. Kyseiset pelit ovatkin jokaisen leffafriikin suosikkeja!Vaikka monet suosikkielokuvat ovat saaneet omat kolikkopelinsä, ei ole itsestään selvää, että peleistä tulee samanlaisia klassikoita. Alla on listattuna muutamia pelejä, jotka ovat kehun arvoisia. Niiden lisäksi on myös monista muista elokuvista tehty kolikkopelejä. Miten olisi vaikka Topgun, Bridesmaids, Apinoiden planeetta, King Kong tai Gladiaattori? Jos pidit elokuvista, kannattaa pelien kiekkojakin käydä pyöräyttelemässä.

Romantiikkaa moneen makuun

Immortal Romance slot ei varsinaisesti perustu elokuvaan, mutta on selvästi saanut inspiraationsa suositusta Twilight-trilogiasta. Kuten elokuvatkin, ovat tämän slotin kiekot vallanneet vampyyrit. Peli kuuluu Microgaming-pelistudion suosituimpiin slotteihin. Se ei olekaan ihme, sillä pelin grafiikat ovat korkealaatuiset ja yksityiskohdat tarkkaan mietityt. Pelissä on jopa 243 voittotapaa, ja lisäksi voit valita kahden erilaisen ilmaiskierrosteeman välillä.Myös romanttisten tanssielokuvien klassikko Dirty Dancing on inspiroinut samannimistä kolikkopeliä. Pelin on suunnittelut pelistudio Playtech, ja se on ilahduttanut faneja vuodesta 2017. Symbolit ovat kuin suoraan elokuvasta, mikä varmasti miellyttää sen faneja. Myös erikoisominaisuudet ovat pelissä kohdallaan. Wild-symbolina toimii tietenkin Johnny ja ilmaiskierrosten aikana päästään treenaamaan mamboa. Tässä pelissä kukaan ei todellakaan pane Babya nurkkaan!

Toimintaa tuutin täydeltä

Microgaming tuo peliruudulle dinosauruselokuvien klassikon, nimittäin Jurassic Parkin. Peli antaa mahdollisuuden elää elokuvan jännitys uudestaan. Korkealaatuiset grafiikat tekevät pelistä pelaamisen arvoisen. Se sisältää viisi erilaista ilmaiskierrostyyppiä, jotka kaikki on suunniteltu eri dinosaurusten mukaan. Jokaisessa tyypissä on omat erikoisominaisuutensa, kuten lisätyt wildit ja ylimääräiset voittokertoimet. Ne pitävät jännitystä yllä koko pelin ajan.Jos kaipaat aikaa, kun Arnold Schwarzenegger oli näyttelijä eikä senaattori, kannattaa Terminator 2 -kolikkopeli pyöräyttää käyntiin! Microgaming-pelistudion pelistä nimittäin löytyy sekä elokuvan henkilöitä symboleina kiekoilta että pätkiä elokuvasta. Niiden avulla voit eläytyä pelaamiseen täydellisesti. Ilmaiskierrosten aikana voit saada jopa 1024 tapaa voittaa. Satunnaisesti käynnistyvä T-800-tila saattaa tuoda mukanaan ylimääräisiä bonusvoittoja!