Etsivä Sherlock Holmes palveluksessasi

Etsivä Sherlock Holmes kuuluu maailman tunnetuimpien etsivä-hahmojen joukkoon. Tämä huippuetsivä syntyi jo 1880 luvun lopulla kuuluisan englantilaisen kirjailijan Sir Arthur Conan Doylen kynästä. Sittemmin etsivä on ratkonut rikoksia useissa tv-sarjoissa ja elokuvissa, viihdyttäen meitä aina uudelleen oivilla taidoillaan ja hauskalla luonteellaan parinsa tohtori Watsonin kanssa.

Sherlock Holmes valkokankaalla uusimmissa seikkailuissa

Uusin Sherlock Holmesin tarinaa kertova rikosseikkailu on Guy Ritchien ohjaama toiminnan täyteinen elokuvasarja, josta on julkaistu kaksi koko pitkää elokuvaa, ja kolmatta odotetaan teattereihin vuonna 2017. Sarjan ensimmäinen elokuva kantaa etsivän nimeä; Sherlock Holmes, ja sen budjetilla 90 000 000 dollarilla onkin palkattu pääosiin huippunimiä kuten Robert Downey Jr. , Jude Law ja Rachel McAdams.Robert Downey Juniorin näyttelemän Sherlock Holmesin vihollisena nähdään Mark Strongin näyttelemänä lordi Blackwood. Lordi Blackwood harjoittaa satanismia ja on tehnyt useita naisiin kohdistuvia rituaalimurhia. Sherlock Holmesin ja tohtori Watsonin tehtäväksi tulee pysäyttää paha lordi ennen kuin hän saa surmattua seuraavan uhrinsa.Tästä asetelmasta alkaa monien kriitikoidenkin viihdyttäväksi tituleeraama jännittävä seikkailu, josta ei puutu juonen käänteitä, toimintaa eikä komiikankaan elementtejä.

Suosikki Sherlock Holmes seikkailee myös peleissä

Yksi syy Sherlock Holmesin tarinan mielenkiintoisuuteen on sen sijoittuminen 1800-vuosisadan lopulle. Aikaa kuvataan elokuvissa hyvin, usein tummanpuhuvin kuvin. Ei ole mikään yllätys, että Sherlock Holmes on vallannut myös pelimarkkinat. Elokuvamaisissa videopeleissä on loistavat grafiikat, jotka vievät pelaajan historiassa taaksepäin, mysteerisille Englannin kaduille. Suosittuja Sherlock Holmes pelejä pääsee pelaamaan PCllä ja pelikonsoleilla kuten PlayStationilla ja Xboxilla.Sherlock Holmes tarjoaa paitsi jännitystä myös mahdollisuuden suurin voittoihin. Tässä videokolikkopelissä on monia bonuksia ja ilmaiskierroksia. Pelin säännöt ovat helpot ja pelaajan mukavuuden varmistaakseen on tarjolla myös animoitu opas. Kolikkopeli tarjoaa hauskan ja usein palkitsevan alustan tutustua legendaarisen etsivän työhön.